Webinarium nt. eksportu żywności do USA

Wydział Promocji Handlu i Inwestycji Konsulatu Generalnego RP w Nowym Jorku organizuje webinarium dla polskich producentów żywności na temat eksportu artykułów spożywczych do Stanów Zjednoczonych. Webinarium odbędzie się 10 grudnia 2014 r. o godz. 15:00 czasu polskiego (godz. 9:00 czasu nowojorskiego).

Jak pomyślnie rozpocząć eksport produktów spożywczych do USA? Jakie wymagania formalne należy spełnić? Jak znaleźć importera / dystrybutora? I wreszcie: co można, a czego nie można eksportować z Polski do USA? Na te pytania i wątpliwości wielu polskich producentów żywności odpowiedzą eksperci rynku spożywczego USA: Michael Sas, prezes Across Foods, LLC, Sabina Klimek, Radca, Konsul, Kierownik WPHI oraz Aneta Kuczewska, II Sekretarz, Wicekonsul, ekspert WPHI ds. żywności.  Spotkanie będzie prowadzone w dwóch językach, zamiennie, bez tłumaczenia.

By wziąć udział w webinarium należy wcześniej (najlepiej już dziś!) zarejestrować się poprzez platformę:

https://attendee.gotowebinar.com/register/4598078825418238209

Serdecznie zapraszamy! Ilość miejsc ograniczona.