VII Międzynarodowy Kongres MBA

W imieniu Krakowskiej Szkoły Biznesu mam zaszczyt zaprosić Członków Polskiej Konfederacji Pracodawców Prywatnych Lewiatan do udziału w VII Międzynarodowym Kongresie MBA. Kongres odbędzie się w dniach 20-22 maja 2011 r. w Krakowie.

Międzynarodowy Kongres MBA jest spotkaniem, którego głównym celem jest wymiana doświadczeń w dziedzinie zarządzania, kształtowanie dobrych praktyk biznesowych oraz budowanie aktywnej platformy komunikacji i współpracy. Każdego roku około 200 absolwentów MBA przyjeżdża do Krakowa, aby wziąć udział w panelach tematycznych oraz spotkaniach dyskusyjnych z ekspertami.

Tematyka 7. Międzynarodowego Kongresu MBA "Trendy nowej dekady w biznesie" będzie obejmowała następujące zagadnienia:

• zarządzanie strategiczne,
    energetyka,
    innowacje w biznesie,
    ład korporacyjny,
    brand management.

Dodatkowo, po raz pierwszy w ramach kongresu MBA odbędą się wizyty studyjne w firmach, zlokalizowanych na terenie Małopolski. Więcej informacji na stronie http://ksb.uek.krakow.pl/kongres-mba/program-kongresu.html

Kongres uświetnią również liczne atrakcje,takie jak bankiet połączony z koncertem oraz aukcją charytatywną „Człowiek nie jest sam", pokaz mody biznesowej oraz niedzielna impreza golfowa.

Zapraszamy do rejestracji na stronie Kongresu REJESTRACJA OLINE
Preferencyjne warunki rejestracji do 31 maraca 2011 r.

Honorowy patronat nad VII Kongresem MBA został objęty przez: Ministra Skarbu Państwa - Aleksandra Grada, Marszałka Województwa Małopolskiego - Marka Sowę, Wojewodę Małopolski - Stanisława Kracika, , Prezydenta Miasta Krakowa - Jacka Majchrowskiego, Rektora Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie - prof. Romana Niestrója, Polskie Stowarzyszenie Zarządzania Kadrami, Polską Konfederację Pracodawców Prywatnych Lewiatan, Lewiatan Business Angels, Stowarzyszenie Project Management Polska, Krajową Izbę Gospodarczą, Polskie Stowarzyszenie Kobiet Biznesu, Pracodawców Rzeczpospolitej Polskiej, Polsko - Amerykańską Izbę Gospodarczą.

W załączniku przesyłam opis , warunki uczestnictwa oraz program VII Międzynarodowego Kongresu MBA.

W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt http://ksb.uek.krakow.pl/kongres-mba/kontakt.html