Konferencja: Nowelizacja Ustawy Prawo zamówień publicznych, Kielce

11 marca 2013 r. | Kielce, Świętokrzyski Urząd Wojewódzki, al. IX Wieków Kielc 3, sala nr 13

Szanowni Państwo,

mamy przyjemność zaprosić Państwa do udziału w spotkaniu konsultacyjnym, realizowanym w ramach projektu „Wzmocnienie potencjału Związku Infrastruktury". W ramach projektu prowadzimy spotkania z przedsiębiorcami działającymi w sektorach budownictwa, energetyki, transportu, łączności, architektury i usług komunalnych oraz przedstawicielami administracji publicznej i organizacji pozarządowych, aby wspólnie rozmawiać o problemach branży.

Podczas spotkań chcemy poznać doświadczenia i opinie przedsiębiorców dotyczące takich obszarów jak Prawo Zamówień Publicznych, Partnerstwo Prywatno-Publiczne, gospodarka odpadami, rozwój infrastruktury drogowej i kolejowej czy zielone budownictwo. Rozmowy te pozwolą nam zidentyfikować bariery we współpracy firm z administracją oraz wypracować rozwiązania, które wpłyną na poprawę funkcjonowania branży.

Po każdym spotkaniu eksperci PKPP Lewiatan przygotują podsumowanie i opracowanie, zawierające stanowisko Związku Infrastruktury w przedmiotowej kwestii i rekomendacje rozwiązań dla zidentyfikowanych barier i problemów.

PROGRAM SPOTKANIA

12.00-12.15   Oficjalne otwarcie spotkania

12.15-13.15   Katalog Standardów Realizacji Inwestycji Infrastrukturalnych - prezentacja oraz dyskusja

13.15-13.30   Kawa w sali

13.30-14.00   Prawo zamówień publicznych - stan obecny i perspektywy | mec. Grzegorz Lang, sekretarz Rady Infrastruktury, ekspert Związku Infrastruktury

14.00-14.45  Dyskusja: nowelizacja ustawy Prawo zamówień publicznych

14.45 Lunch

Wstęp wolny.

Uprzejmie prosimy o potwierdzenie obecności w terminie do piątku, 8 marca br.

RSVP: Świętokrzyski Związek Pracodawców Prywatnych Lewiatan, e-mail: kaczmarski@szpp.eu, tel. 41 366 12 47